Velkommen

Encaustic malerier
Galleri
Healing
Kontakt
Links

                         Healing af mennesker og dyr

For flere år siden blev jeg indviet i Reikiens mysterier, og det var en fantastisk oplevelse. Det er dog ikke Reikihealing som sådan jeg bruger, men en healingform, hvor jeg ikke rører klienten, eller kun ganske let. Mit mål er at hjælpe mennesker til at hjælpe sig selv, så de ikke er afhængige af andre for at få det bedre.

Vi starter med en visualiseringøvelse, hvor jeg vejleder dig ind i "dit eget energirum" mens healingen langsomt starter, og når du sidder ganske afslappet med lukkede øjne, så fortsætter jeg i stilhed, til jeg føler energien stoppe, og så kommer du langsomt tilbage.

Energien er kraftig, og modtageren bliver meget afslappet, og det er ikke usædvanligt, at opleve og fornemme mange ting.

Dyr er som regel meget begejstrede for healingsenerigerne, og de løber væk når de har fået nok. I modsætning til mennesker er de uden forbehold, og modtager energien uden skepsis.

"Healing er at hele", og det healingen gør, er at sætte din krop i gang med at helbrede sig selv, og healeren er en kanal, der giver energien videre. Sådan oplever jeg det, andre har måske en anden mening om det.

Jeg tilbyder også afstands-healing, hvor vi aftaler en tid, og så lægger eller sætter du dig stille ned, og jeg sender dig energien. Det har jeg gode erfaringer med.

                                   Hvorom alting er, så er det rigtig rart, lindrende og helende.